Nyíregyháza hírei

2014.04.29. 15:50

MSZP-sajtótájékoztató: „Az üresség és az értékvesztés a jellemző”

Nyíregyháza – Az elmúlt évek sajnálatos tendenciája az, hogy egyre inkább megkopik a munka ünnepének rangja és fénye – kezdte keddi sajtótájékoztatóját Nagy László, az MSZP városi szervezetének elnöke.

Nyíregyháza – Az elmúlt évek sajnálatos tendenciája az, hogy egyre inkább megkopik a munka ünnepének rangja és fénye – kezdte keddi sajtótájékoztatóját Nagy László, az MSZP városi szervezetének elnöke. – Pártunk igyekszik ezt visszaállítani, így az idén is szívesen fogadjuk az MSZP majálisára kilátogatókat, melyet most is a bujtosi városligetben rendezünk meg. Nagy László hozzátette: a megye több pontján várják a szimpatizánsokat, így Kisvárdán és Mátészalkán is tartanak május elsejei ünnepséget.

Jeszenszki András szerint a városvezetés úgy tesz, mintha 2010-ben kezdődött volna az élet Nyíregyházán. – Sokan hajlamosak elfelejteni, hogy a legtöbb fejlesztés már az előző ciklusban elkezdődött. A jövő évi városi nagyrendezvényekről annyit: az értékvesztés és a üresség jellemzi őket továbbra is, hiszen míg a „mély kulturális tartalommal” bíró Helló Nyíregyháza! hatmillió forintot kap, addig a városalapítás tiszteletére rendezett városnapok csak négymillió forintra volt érdemes – fogalmazott Jeszenszki András.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!