Nyíregyháza hírei

2014.04.12. 10:52

Nem akart fizetni a kocsmában - Rendőrségi hírek a megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. április 11-én történt események összefoglalója.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. április 11-én történt események összefoglalója.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást H. Marianna 19 éves gávavencsellői lakos ellen. A fiatal nő 2014. április 11-én egy nyíregyházi áruházból táskájába rejtve különböző árucikkeket kísérelt meg eltulajdonítani, de a biztonsági őr tetten érte és értesítette a rendőrséget. A járőrök a nőt a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást K. Sándor 51 éves nyíregyházi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2014. április 11-én egy nyíregyházi sörözőben több italt elfogyasztását követően fizetés nélkül akart távozni, de a vendéglátó egység egyik alkalmazottja ezt észlelte és értesítette a rendőrséget. A helyszínre irányított körzeti megbízottak a férfit a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!