Nyíregyháza hírei

2014.04.15. 07:58

Nincs semmi közük a levélhez

Nyíregyháza – Több gazdálkodó szervezet jelezte, hogy levelet kaptak a Magyar Kereskedelmi Nyilvántartási Intézet Kft.-től, amiben 24 ezer forint közzétételi díj megfizetésére szólítják fel őket. A kamara azonban ilyen levelet nem küldött, a szervezettel semmilyen kapcsolatban nem áll – tudtuk meg a megyei iparkamara főtitkárától.

Nyíregyháza – Több gazdálkodó szervezet jelezte, hogy levelet kaptak a Magyar Kereskedelmi Nyilvántartási Intézet Kft.-től, amiben 24 ezer forint közzétételi díj megfizetésére szólítják fel őket. A kamara azonban ilyen levelet nem küldött, a szervezettel semmilyen kapcsolatban nem áll – tudtuk meg a megyei iparkamara főtitkárától. A kamara jogi lépéseket kezdeményezett az ügyben, hiszen nem ők küldték a vállalkozóknak a levelet.

– A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara számára több gazdálkodó szervezet jelezte, hogy a Magyar Kereskedelmi Nyilvántartási Intézettől olyan levelet kaptak, mely szerint huszonnégyezer forint összegű díjat kötelesek befizetni a jegyzékükben való közzététe­lért – tájékoztatta lapunkat Nagyné Varga Katalin, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara főtitkára.

A cégjegyzék szerint ugyan létezik a Magyar Kereskedelmi Nyilvántartási Intézet Kft., de teljességgel félrevezető levéllel kereste meg a cégeket – tudtuk meg.

(A teljes cikket elolvashatja a Kelet-Magyarországban vagy a Kelet.hu-n.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!