Nyíregyháza hírei

2014.04.23. 10:34

Rablás Nyíregyházán

Nyíregyháza - A nyomozók néhány órán belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 19 éves nyíregyházi fiút.

Nyíregyháza - A nyomozók néhány órán belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 19 éves nyíregyházi fiút.A rendőrség Tevékenység- irányítási Központjába 2014. április 22-én érkezett bejelentés mely szerint egy 28 éves férfit Nyíregyháza belterületén ismeretlen tettes megvert és eltulajdonította a mobiltelefonját. A bejelentést követően a rendőrök azonnal a helyszínre mentek, megkezdték az adatgyűjtést és az ismeretlen elkövető felkutatását. A nyomozók néhány órán belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható K. János 19 éves nyíregyházi lakost.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi osztálya K. János ellen őrizetbe vétele mellett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!