Nyíregyháza hírei

2014.04.29. 10:54

Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. április 28-án történt események összefoglalója.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. április 28-án történt események összefoglalója.A Nyíregyházi Rendőrkapitányság járőrei 2014. április 29-én Nyíregyháza belterületén igazoltatták T. László Róbertné 34 éves nyíregyházi lakost. Az ellenőrzés alatt kiderült, hogy a nő ellen a Nyíregyházi Járásbíróság tartás elmulasztása bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a nőt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság járőrei 2014. április 28-án Ópályi belterületén igazoltatták M. Antal 30 éves ópályi lakost. Az ellenőrzés alatt kiderült, hogy a férfi ellen a Mátészalkai Járásbíróság lopás bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást B. Miklós 26 éves, B. Krisztián 23 éves és B. János 21 éves tunyogmatolcsi lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a férfiak 2014. április 28-án egy fehérgyarmati ház előtt parkoló gépjármű ablaküvegét betörték, ahonnan napszemüveget és személyes okmányokat tulajdonítottak el. A rendőrök a három férfit rövid időn belül elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást P. Csaba 27 éves nyírbátori lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2014. április 25-én egy nyírbátori lakóház udvaráról eltulajdonított egy kerékpárt. A rendőrök a férfit 2014. április 28-án elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!