Nyíregyháza hírei

2014.04.02. 14:12

Szirota Jennifer fesztiváli hangulatban

Nyíregyháza - X Międzynarodowego Festiwalu Piosenki „Rzeszów Carpathia Festival” 2014 – lengyelül ekképpen hirdetik a nagyszabású júniusi rendezvényt.

Nyíregyháza - X Międzynarodowego Festiwalu Piosenki „Rzeszów Carpathia Festival” 2014 – lengyelül ekképpen hirdetik a nagyszabású júniusi rendezvényt.

A Szabolcs-Szatmár-Bereghez ezer szállal kötődő Szirota Jennifer új dalával bejutott a hagyományos fesztivál mezőnyébe, ahol egyedüliként reprezentálja az országot.

– Még most is csak ízlelgetem a hírt. Kimondhatatlanul boldog vagyok emiatt, és egyben büszke vagyok arra, hogy Magyarországot képviselhetem! – lelkendezett Jennifer. Közel egy hónappal korábban jelentkezett újdonságával, és a Brighter Day a jelek szerint sokak tetszését elnyerte. – Csodálatos nap volt február végén. Boldog lehettem, hogy megjelent a dalom és megoszthattam a hallgatókkal. Ráadásul angolul is élvezhető (a népszerű videómegosztó portálon már több mint 11 ezren fülelték), melynek szövegét Mózsik Imre írta, zenéjét Zeffer András szerezte, és közreműködött Domokos Tibor, Mike Ariel és Zéri Zí. Nagyon várom a júniusi fellépés napját Nyíregyháza testvérvárosában, Rzeszówban.

Jennifer négy éve az X-Faktor aktuális versengésében tűnt fel először, ahol a mentorok házáig sikerült eljutnia. Két esztendővel utána egy másik televíziós tehetségkutató műsor, a Csillag Születik vonzotta, ott egészen a döntőig jutott.

– Jól haladunk: tele vagyok tervekkel, ötletekkel, és ezeket szeretnénk közösen megvalósítani. Sokat jelent, hogy Zeffer Andrással dolgozhatok együtt. Elkészítettük az első saját dalomat, amivel végre megköszönhetem a rajongóimnak és barátaimnak azt a rengeteg szeretetet, és minden jót, amit eddig kaptam tőlük. A jövőben is sokat fogok tanulni és dolgozni, hogy minél közelebb kerülhessek a még be nem teljesült álmaimhoz. Mindenesetre a rzeszówi részvétel egy újabb lépés előre.

 

A Carpathia Festival résztvevői:

Adam Krylik – Lengyelország

ATONE – Norvégia

B-Joey – Szlovákia

Che Donne – Lengyelország

Foul Friends – Lengyelország

Iwona Kmiecik – Lengyelország

Szirota Jennifer – Magyarország

Sima Martausova – Szlovákia

 

KM-LTL

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!