Nyíregyháza hírei

2014.04.24. 10:45

Szivattyúházba törtek be - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. április 23-án történt események összefoglalója.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. április 23-án történt események összefoglalója.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást B. Dávid 18 éves és H. György 19 éves nyíregyházi lakosok ellen. A férfiak 2014. április 23-án egy nyíregyházi üzletből táskájukba rejtve szeszesitalt kíséreltek meg eltulajdonítani, de a biztonsági őr tetten érte őket és értesítette a rendőrséget. A járőrök a két férfit a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság járőrei 2014. április 23-án Nyíregyháza belterületén igazoltatták A. Attila András 42 éves helyi lakost. Az ellenőrzés alatt kiderült, hogy a férfi ellen a Nyíregyházi Járásbíróság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrse garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást G. Attila 34 éves bökönyi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2014. április 23-án egy bökönyi lakóház udvarán korábbi nézeteltéréseik miatt bántalmazott egy 24 éves hajdúhadházi lakost és annak 21 éves élettársát. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrse lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy 15 éves geszterédi lakos, valamint négy 14 év és 24 év közötti nagycserkeszi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a társaság tagjai 2014. április 23-án egy geszterédi szivattyúházba betörtek, ahonnan eltulajdonítottak egy villanymotort, majd egy személygépkocsival távoztak a helyszínről. A Nagykállói Rendőrőrs munkatársai a város külterületén igazoltatták a gépkocsival közlekedő fiatalokat, majd az ellenőrzés során a járműben az eltulajdonított gépet megtalálták és lefoglalták. A rendőrök a társaság tagjait a helyszínen elfogták, a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozás jelenlegi adatai szerint a fiatalok más vagyon elleni bűncselekmények elkövetésével is összefüggésbe hozhatók.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!