Nyíregyháza hírei

2014.10.06. 11:53

Önkormányzati választás 2014 | MSZP-sajtótájékoztató

Nyíregyháza – Körülbelül négy, négy és fél éve bekerült a kampányköztudatba az a szlogen, hogy „Csak a Fidesz!”. Mi úgy gondoljuk, hogy ebben az országban, ebben a megyében nem csupán a kormánypárt létezik.

Nyíregyháza – Körülbelül négy, négy és fél éve bekerült a kampányköztudatba az a szlogen, hogy „Csak a Fidesz!”. Mi úgy gondoljuk, hogy ebben az országban, ebben a megyében nem csupán a kormánypárt létezik. Azzal, hogy a Fidesz csak önmaga kizárólagosságát hirdeti, mind a társadalomban, mind a gazdaságban, mind pedig a kultúrában a demokrácia normáit, értékrendjét fellazítva egy kézi vezérlésű országirányítást eredményezett – mondta hétfői sajtótájékoztatóján Körei László képviselőjelölt, az MSZP megyei elnökségének a tagja. Hozzátette: félelem, szorongás, frusztráció van a magyar társadalomban.

– Vidéken az emberek nem merik elmondani nyíltan a véleményüket, mert féltik a munkahelyüket, a családjukat. De látjuk ezt az oktatásban, az egészségügyben és a közigazgatásban is. Éppen ezért nekünk, szocialistáknak az a feladatunk, hogy a demokrácia nevében segítő kezünket nyújtsuk a magyar állampolgárok felé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!