Nyíregyháza hírei

2015.04.04. 16:27

Egy kört futottak a legkisebb ugrifülesek is

Nyíregyháza - A 23. alkalommal rendezték meg szombaton a Nyuszi futást, több korcsoportban 10 órától a Városi Stadionban. A jó kondíciónak köszönhetően az ovisok és az alsó tagozatos iskolások is 400, a felsősök 600 métert futottak.

Nyíregyháza - A 23. alkalommal rendezték meg szombaton a Nyuszi futást, több korcsoportban 10 órától a Városi Stadionban. A jó kondíciónak köszönhetően az ovisok és az alsó tagozatos iskolások is 400, a felsősök 600 métert futottak. Volt családi futás is, ahol egy kört kell teljesíteni. Ezúttal is számos kiegészítő programmal várták a szervező Nyíregyházi Sportcentrum a résztvevőket.

A Nyuszi futáson ismét számos gyerekprogram szerzett örömöt. Így arcfestés, lufihajtogatás és nyuszisimogató is várta a kicsiket.

Bemelegítésként közösen zumbázhatnak, célba érés után pedig mindenki tombolát kap, mellyel értékes ajándékokat nyerhet. A csoki tojást minden célba érkező ugrifüles örömmel fogadta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!