Hirdetés

2024.03.11. 15:42

Találja meg álmai munkáját a Kelet-Állásbörzén

Látogasson el a Kelet-Magyarország napilap és a Nyíregyházi Egyetem nagyszabású állásbörze rendezvényére március 27-én 9:00 – 15:00 óráig a Nyíregyházi Egyetemre, és jelentkezzen akár több pozícióra is egyetlen nap alatt.

PR cikk

Fotó: Illusztráció: Shutterstock

A munkát kínáló cégek a Nyíregyházi Egyetem „A” épületében, a Bessenyei aulában várják az érdeklődőket. Nálunk valós állások, megbízható, leinformált cégek közül válogathat minden kedves látogató. Spórolja meg a sok utánajárást és böngészést, hiszen nálunk egy helyen és időben több tucat potenciális munkalehetőség tárul Ön elé. Ezen a sokszínű munkaerő-piaci kavalkádon ráadásul kézzelfogható tapasztalatokat is szerezhetnek az álláskeresők a cégek képviselőitől, HR szakemberektől. A vállalatok munkatársaival kötetlenebbül lehet beszélgetni, a személyes benyomások mellett számos olyan információ birtokába is lehet jutni, ami nem szerezhető meg közvetett módon a cég tevékenységéről, a munkáltatói arculatról, adott esetben a cég filozófiájáról, elképzeléseiről, fejlődési, sportolási lehetőségekről, plusz juttatásokról. Itt még azt is meg lehet kérdezni, amit egy állásinterjún nem mernénk megtenni.

Az állásbörze interaktív és személyes, a legideálisabb közeg az eredményes munkakereséshez.

A konkrét ajánlatok mellett abban is segítséget nyújt ezt az esemény, hogy mindenki bővíthesse a tudását, fejlődhessen, elérhesse a céljait szakmai vagy nyelvismereti téren egyaránt. Azoknak is érdemes kilátogatni és körbenézni a rendezvényen, akiknek éppen van állása, de mindig jöhet egy jobb lehetőség, és a kapcsolatépítés is egy fontos lépés a karrierépítés során. Gyorsan lehet tájékozódni a jelenlegi munkaerőpiaci viszonyokról is, és összehasonlítani a saját helyzetünkkel. Érdemes felkészülten érkezni, önéletrajzzal a kézben, hogy a kínálkozó esélyeket azonnal meg lehessen ragadni. Ha valaki céltudatosan érkezik, és felkészül annak érdekében, hogy az álláskeresése sikeres legyen, nagyobb eséllyel találja meg a Kelet-Állásbörzén a potenciális lehetőségeket.

Tartson velünk, mutassa meg rátermettségét, szakmai felkészültségét, elkötelezettségét március 27-én 9:00 – 15:00 óráig a Nyíregyházi Egyetem „A” épületében!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában