Családi nap a sportközpontban

2024.06.12. 10:45

Együtt sportolhatnak a családok Újfehértón

Miklós István

Honvédelmi Sportközpont

Fotó: A Honvédelmi Sportszövetség oldala

Különleges családi napra várják az érdeklődőket június 15-én, szombaton az Újfehértói Honvédelmi Sportközpontban. A rendezvény 14 órakor kezdődik, és a változatos programok között szinte mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelőt. Lesz íjászat, légfegyverlövészet, dinamikus airsoft- és lézerlövészet, lézerharc és Ninja warrior pálya is – tette közzé az intézmény. A sportközponthoz híven a honvédséghez kötődő bemutatókból, programokból sem lesz hiány, hiszen a vállalkozó kedvűek kipróbálhatják a Gripen-szimulátort, és megtekinthetik a hazai haderő fegyvereit és felszereléseit felvonultató bemutatót is.

Ízelítőt adnak a hivatásukból

És ha már bemutatók, a honvédség mellett a rendőrség és a katasztrófavédelem is ízelítőt ad a maga munkájából. A családok közösen kereshetik meg az elrejtett tárgyakat a családi kincskeresőn, akit pedig a kiterjesztett valóság vonz, magára öltetheti a VR-szemüveget, és kipróbálhatja a VR-szimulátort. A változatos programokkal egészen 18 óráig kínálnak kellemes időtöltést a családoknak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!