Sport - Foci

2008.11.02. 14:16

Nekitámadtak a csapatbusznak a római drukkerek

<p>Megtámadták, a Torinóból hazatérő csapat buszát, az AS Roma szurkolói szombat este. A száz fanatikus megdobálta a buszt a csapat eredménytelensége miatt, és azt kiabálták a játékosoknak, hogy inkább menjenek dolgozni, ha nem tudnak futballozni.</p>

A szombati Juventus-Roma mérkőzés után fogyott el annyira a fővárosi szurkolók türelme, hogy egy kisebb tüntetéssel fejezték ki elégedetlenségüket. A tavalyi ezüstérmes AS Roma az idén csak botladozik a bajnokságban és a Bajnokok Ligája küzdelmeiben sem remekel a csapat.

Ezúttal Torinóban, a Juventustól kaptak ki 2-0-ra , amit körülbelül száz drukker már nem bírt elviselni. A hazatérő csapatbuszt pénzérmékkel, illetve más tárgyakkal dobálták meg. A dobálózáson kívül a visszatérő küldöttség tagjainak azt kiabálták a szurkolók, hogy "Menjetek el dolgozni, ha nem megy a futball! Ti valójában csak zsoldosok vagytok, elárultátok a hitünket!". Az AS Roma, az eddig lejátszott kilenc mérkőzésből csak 7 pontot szerzett, s jelenleg 17. az olasz bajnokságban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!