Sport

2011.09.16. 17:12

Éltető Daniella újabb bravúrt szállított

A tokaji kiválóság junior Európa-bajnoki címet szerzett Olaszországban.

A tokaji kiválóság junior Európa-bajnoki címet szerzett Olaszországban.

Az olaszországi Lignano adott otthont WAKO Kick-Box Világszervezet kadet- és junior Európa-bajnokságának, amelyen a 16. évében járó tokaji Éltető Daniella az úgynevezett K-1 szabályrendszerben egyedül képviselte Magyarországot és városát.

Technikai k. o.-val

– A lányomra csak egyetlen mérkőzés várt, hiszen nem volt több induló – újságolta hazatérésük után Éltető Péter, a tehetséges sportoló édeapja, egyben edzője. – Portugál ellenfele szintén thai-box alapokkal rendelkezett, de vele szemben Daniella dinamizmusa és ereje az első pillanattól kifejezésre jutott. Az első menetben kétszer is rászámoltak az ibériai lányra, majd a második menet elején ez újra bekövetkezett, a vezetőbíró így technikai k. o.-t hirdetett ki. Természetesen nagyon örülünk az újabb skalpnak, címnek és trófeának.

Éltető Daniella folytatja az edzésmunkát, keményen készül újabb feladataira.

– Már az Üzbegisztánban szeptember 20-27. között sorra kerülő thai-box világbajnokságra hangolok – mondta a versenyző. – A -60 kilós súlycsoportban lépek a kötelek közé és mindenképpen szeretném megszerezni valamelyik dobogós helyet.

ÉM-KT

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!