Sport

2013.01.29. 17:18

Ezért érdemes játszani

Nyíregyháza - Hamar betelt a létszám a 8. Kelet-Magyarország Eissmann Hungária Kupa teremtornára.

Nyíregyháza - Hamar betelt a létszám a 8. Kelet-Magyarország Eissmann Hungária Kupa teremtornára.Huszonnégy csapat részvételével február 16-17-én rendezik a 8. Kelet-Magyarország Eissmann Hungária Kupa országos pénzdíjas teremlabdarúgó tornát – a bujtosi csarnokban. Az eseményt felvezető sajtótájékoztatón Dajka László főszervező elmondta: a viadal meghirdetése után alig három nappal csaknem betelt a létszám. A kupaküzdelemre négy megyéből (Borsod, Hajdú, Pest, Szabolcs) jelentkeztek együttesek.

A torna összdíjazása 400 000 forint: a győztes csapat 200 000, a második 100 000, a harmadik 50 000 ezer forinttal gazdagodik és különdíjakat is osztanak. A betétprogramok egyikeként a Kelet-Magyarország előfizetői büntetőrúgásban tehetik próbára tudásukat.

Lapunk főszerkesztő helyettese, Nyéki Zsolt kihangsúlyozta: a Kelet-Magyarország nem csupán krónikása kíván lenni az eseményeknek, a nemes ügyek mellé felsorakozik.

Böszörményi Attila, az Eissmann Automotive Hungária Kft. ügyvezető igazgatója hozzátette, biztos a színvonalas lebonyolításban, egyben kifejezte azon szándékot, hogy a cég továbbra is tenni akar a sportért. Nem mellékesen saját csapatot is indítanak amelytől azért nem kell rettegni a riválisoknak...

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!