Sport

2013.06.14. 10:30

Hétfőn komoly tárgyalás jön

Csütörtökön este a Kemence Csárdába tartotta évzáró vacsoráját a Nyíregyháza Spartacus, amelyen ott volt a tulajdonos, a szakmai stáb tagjai, az iroda munkatársai és persze a játékosok is.

Csütörtökön este a Kemence Csárdába tartotta évzáró vacsoráját a Nyíregyháza Spartacus, amelyen ott volt a tulajdonos, a szakmai stáb tagjai, az iroda munkatársai és persze a játékosok is.

Sipos Zoltán ügyvezető röviden értékelte a bajnoki szezont, majd Lucsánszky Tamás vezetőedző az általa irányított időszakot. Kihangsúlyozta, hogy Szpari mögött olyan háttér van, amely hazánkban egyedülálló, a vezetés minden feltételt biztosít, profi körülmények között dolgozhatnak.

Révész Bálint tulajdonos megköszönte a játékosoknak a munkát, ám megjegyezte, hogy sok álmatlan éjszakája is volt. – Eddig csak udvaroltam a focinak, most szeretnék házasodni - fogalmazott Révész Bálint. - Én öt éves időszakban gondolkodom, részemről meg van a szándék, ám az önkormányzattal még egyeztetnünk kell, mert az nem járható, hogy azon kell töprengeni, hogy mikor és hol tudjunk edzeni. Hétfőn fontos tárgyaláson veszek majd részt- így a tulajdonos.

Ami a jövőt illeti, az egyetlen konkrétumot az jelentette, hogy Márton István technikai vezető és pályaedző bejelentette: távozik a klubtól, a nyírbátori csapat edzője lesz. Lucsánszky Tamás elmondta, hogy szóban már tárgyalt játékosokkal, lesznek távozók és érkezők, ám nevekkel majd akkor szolgálnak, ha megszületnek a megállapodások. A vezetőedző megajándékozta az általa legjobb teljesítményt nyújtó Balogh Jánost, a gólkirály Bajzát Pétert, valamint Csorba Szabolcsot, és a legjobb 23 éven alulit. Révész Bálint Milan Davidovot jutalmazta, szerinte a hozzáállása példás volt.

KM-ML

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!