Sport

2013.06.12. 17:27

Van remény az utazásra

Nyíregyháza - A gipszcsizmától hamar megváló Polyák László hétfőn visszatérhet az U20-as válogatott keretéhez.

Nyíregyháza - A gipszcsizmától hamar megváló Polyák László hétfőn visszatérhet az U20-as válogatott keretéhez.

Hétfőtől bekapcsolódhat az U20-as válogatott felkészülésébe Polyák László, a Marso-NYKK hátvédje, aki huszadik születésnapjának előestéjén szenvedett bokasérülést. Azért nem írjuk, hogy bokatörést – megerősítve a két héttel ezelőtti híradásunkat –, mert utóbb kiderült, „csak” részleges szakadásról volt szó. Így aztán a Szombathelyen begipszelt bal lábról hamar lekerült az alkalmi viselet, a Váradi Attila szövetségi edző által a válogatottba visszavárt kosaras már kerékpározik, és van rá remény, hogy el tud utazni a július 12-én a romániai Pitestiben kezdődő B divíziós Európa-bajnokságra. A válogatott keretnek tagja még Nyíregyházáról Varga Márton, illetve a két éve juniorbajnoki címet szerzett NYKK-Nyírsuli-GKS csapatából Jakab Péter és Czinger Zoltán is.

Edzésbe álltak az ugyancsak a B divíziós kontinensbajnokságra (Strumica, július 18-28.) készülő U18-asok is. A keret Marcaliban dolgozik, Zsoldos András szövetségi edző szárnysegédjei Nyíregyházáról érkeztek Ferenczi Tamás és Sitku Ernő személyében, és Mészáros Miklós masszőrt is az NYKK adja. A játékosok között Kósa Tamás harcol azért, hogy bekerülhessen a macedóniai megmérettetésre utazó keretbe.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!