Sport

2014.03.10. 11:45

A Szőke Szikla Tunyogmatolcson vizitált

Tunyogmatolcs - Március 9-én, vasárnap nagy meglepetésben és megtiszteltetésben volt részük a tunyogmatolcsiaknak: Mészöly Kálmán, a 61-szeres válogatott labdarúgó, edző, a magyar labdarúgó-válogatott egykori szövetségi kapitánya látogatott el hozzájuk.

Tunyogmatolcs - Március 9-én, vasárnap nagy meglepetésben és megtiszteltetésben volt részük a tunyogmatolcsiaknak: Mészöly Kálmán, a 61-szeres válogatott labdarúgó, edző, a magyar labdarúgó-válogatott egykori szövetségi kapitánya látogatott el hozzájuk. A labdarúgó megyei II. osztály Kelet-Magyarország-csoportjában a Tunyogmatolcs SE a Beregdarócot fogadta, a kezdőrúgást pedig a 73 éves focilegenda végezte el.

– Nagyon sok minden köt a sporton kívül is a megyéhez. Tarpán többször voltam az edzéseken, olyankor elbeszélgetek a gyerekekkel. Folyamatosan biztatom a térség fiataljait, hogy szívvel-lélekkel játszanak – említette a Szőke Szikla. – Dr. Tilki Attila barátom hívott meg, akivel úgy gondoljuk, hogy fontos az ifjúság megfelelő motiválása és sportszeretetük mélyítése. Attilával régóta ápolok nagyszerű kapcsolatot, még a futballt is ugyanúgy látjuk.

– Boldog vagyok, hogy Mészöly Kálmán nálunk járt. Örömmel fogadták a fiatalok, ami sporttörténelmi eseménynek számít Tunyogmatolcson. Büszke vagyok arra, hogy a civil élet mellett a sportélet is kiemelkedő a községben – fogalmazott Soltész Bertalan polgármester.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!