Sport

2014.04.09. 11:00

A dupla után is marad a kispad

A legutóbb két gólig jutott Brankovics Péter tudja, sokat kell még dolgoznia a kezdő csapatba kerülésért.

A legutóbb két gólig jutott Brankovics Péter tudja, sokat kell még dolgoznia a kezdő csapatba kerülésért.Különösen kedves lehet a kisvárdai szurkolók számára, hogy a legutóbbi két hazai mérkőzést abszolút helyi kötődésű játékosok döntötték el. A Szolnok ellen Fodor András szerezte a győztes gólt a 93. percben, a Szigetszentmiklósnak pedig Brankovics Péter duplázott, azok után, hogy a 65. percben lépett pályára. Becserélése után egy perccel már eredményes volt, és ő sem hagyta volna ki, hogy a hosszabbítás harmadik percében eredményes legyen.

– Az első megmozdulásomból sikerült a kapuba találnom, és valóban volt már jobban eltalált lövésem, a lényeg az, hogy bevettem az ellenfél kapuját, ráadásul olyan szituációból, jobbról befelé cselezve, amit Révész Attila edző kért is tőlem – mesélt élete első NB II-es találatáról a ballábas Brankovics Péter. – A második előtt felmerült bennem, hogy már a félpályáról célba veszem az üresen maradt kaput, de nem bíztam magamban, körbenéztem, láttam, hogy még tudom vezetni a labdát, így közelebb vittem. Utólag tudtam meg, Fodor Andris is nagy sprintet vágott ki azért, hogy hátha passzolok neki, de nem került a látóterembe, így egyedül fejeztem be az akciót. Talán ő is megbocsátotta, meg aztán aligha hiszem, hogy bárki is önző játékosnak tartana.

(A teljes cikk a www.kelet.hu oldalon és a Kelet-Magyarországban olvasható el.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!