Sport

2014.04.16. 19:29

A sír szélétől táncolt vissza a Kemecse

Kemecse - Nem tudni, mikor született nézőcsúcs Biatorbágyon – de, hogy nem szerdán dőlt meg, az biztos.

Kemecse - Nem tudni, mikor született nézőcsúcs Biatorbágyon – de, hogy nem szerdán dőlt meg, az biztos. A labdarúgó Amatőr Kupa elődöntőjének első összecsapását mérsékelt érdeklődés övezte, ráadásul a drukkerek fele Kemecséről érkezett. Akik mindjárt a meccs elején némiképp elkeseredtek: védelmi hiba következtében vezetést szerzett a házigazda. A szünetig hiába „nyomott” a szabolcsi a gárda, és akadt bőven lehetősége az egyenlítésre, semmi nem sikerült.

Sőt, a folytatásban még sanyarúbbra fordult a vendégek hangulata: négygólos hazai vezetésnél minden veszni látszott. Aztán... A hajrában végre megtört az átok: a kétszer is betaláló Kemecse életben tartotta reményeit. A különbség ugyanis nem tűnik ledolgozhatatlannak a május 1-én esedékes visszavágón...

KM-KT

Labdarúgás: Amatőr Kupa

Elődöntő, 1. mérkőzés

Biatorbágy–Kemecse 4–2 (1–0)

Biatorbágy, 100 néző, v.: Jakab G.

Biatorbágy: Retezi – Szmiljanics, Kele, Mérey (Zoufal), Bozsoki I., Szép I., Varga D., Busa B. (Mándi F.), Novák L. (Szabó R.), Kerkovits, Mogyorósi Z. Edző: Nagy Lajos.

Kemecse: Szabó A. – Balogh Gy., Homann R., Bodnár J., Bárány T., Ruska T. (Ádámszki R.), Asztalos K., Fekete Á. (Birovcz J,.), Fiumei V. (Tóth T.), Fekete G., Balázsi P. Játékos-edző: Ádámszki Róbert.

Gól: Novák L., Varga D., Szmiljaincs, Bozsoki I., illetve Asztalos K. (11-esből), Ádámszki R. (Tudósító: Kondor Lajos)

Nagy Lajos: – Igazi kupahangulatú mérkőzést játszottunk. A két jól felkészített csapat küzdelmét nagyrészt mi uraltuk, ennek ellenére nehéz visszavágóra számítok.

Ádámszki Róbert: – Igaz, hogy egyéni hibákból, de az ellenfél 4–0-ás vezetésre tett szert, a játékot viszont addig is mi uraltuk. Tartásunkat bizonyítja, hogy nem adtuk fel, akár még szorosabb eredményt elérhettünk volna, ezzel együtt azt gondolom, van esélyünk a visszavágón.

A másik ágon, első mérkőzés: Geresdlak SE–Pilisi LK-Legea 2–2.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!