Sport

2014.04.07. 16:07

A Szpari kezében volt a ceglédi meccs

Nyíregyháza - Több góllal kellett volna nyerni, szombaton a Sopron érkezik.

Nyíregyháza - Több góllal kellett volna nyerni, szombaton a Sopron érkezik.

A fene se bánná, ha egy ilyen széria kitartana a bajnokság végéig. A Nyíregyháza Spartacus zsinórban szerzett hét győzelem után szombaton "csak"ikszelt a kiesés ellen menekülő Cegléd otthonában. Egyénként belefér, hiszen éppen nyolc kör van még hátra a labdarúgó NB II-ben. Visszatérve a ceglédi meccsre, szünet után Bajzát Péter góljával jutott előnyhöz a listavezető, ám a hazaik egyenlíteni tudtak.

– Az első félidőben az ellenfél a középpályán fölénk nőtt, nem tudtuk lereagálni őket és ez a játékrész igazi helyzetek nélkül csordogált le. Szünet utánra rendeztük a sorokat, változtattunk a középpályán és a vezető gólunkat követően több találattal is eldönthettük volna a mérkőzést. Aztán egyenlítettek a hazaiak, a hajrában pedig nekik volt lehetőségük a három pont megszerzésére. Szerencsére nekik sem jött össze egy olyan mérkőzésen, amely egyébként a mi kezünkben volt - értékelte a szombati találkozót Lucsánszky Tamás, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője.

A szerencsét az jelentette, hogy a riválisok közül a Siófok szintén ikszelt, a Dunaújváros pedig kikapott Gyirmóton. Ami a játékosokat illeti, Balogh János hétfőn és kedden a válogatott keret tagjaként Telkiben gyakorol. Paku Roland a győri rahabilitáció után visszatért a csapathoz, amely szerdán edzőmeccset játszik, egyelőre még nem tudni, hogy kivel. Az viszont biztos, hogy szombaton a Sopron vizitál majd a városi stadionban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!