Sport

2014.04.04. 10:06

A türelem teremhet győzelmet

A sereghajtó Veresegyház vendége lesz vasárnap az NB III-as nyírbátori futballcsapat.

A sereghajtó Veresegyház vendége lesz vasárnap az NB III-as nyírbátori futballcsapat.Az egy pontért is lehet nagy árat fizetni – ez derült ki a Nyírbátori FC NB III-as futballcsapatának legutóbbi, DVSC-DEAC elleni hazai mérkőzésén (1–1).

– Gondjaink nem csökkentek, hiszen Mészáros Márk a műtött keze miatt hetekre kidőlt a sorból, Szilágyi Norbert még mindig a többiektől külön edz, Ráti Gergő pedig egész héten lázas volt, ő sem lesz ideális fizikai állapotban a veresegyházi mérkőzésünkre – sorolta Márton István, a bátoriak edzője. – Nagy Dávid a hét második felében már bekapcsolódott az edzésmunkába és Szilágyi Krisztiánnal is teljes értékű harcosként számíthatunk.

Ezzel együtt az előjelek nem teljesen rosszak, hiszen a Nyírbátor nyolc forduló óta, azon belül a teljes tavaszi szezonban veretlen, és a sereghajtó elleni vasárnapi mérkőzés alkalmasnak tűnik arra, hogy ez a széria tovább nyúljon.

(A teljes cikk a www.kelet.hu oldalon és a Kelet-Magyarország 2014. április 5-i számában.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!