Sport

2014.04.15. 19:29

A Zetét legalább pozitív élményekkel várják

Címkék#Marso-NYKK

Nyíregyháza - Szerdán középszakaszbeli hazai búcsúmeccsét játssza a Marso-NYKK.

Nyíregyháza - Szerdán középszakaszbeli hazai búcsúmeccsét játssza a Marso-NYKK.

Az alsóházi középszakasz utolsó hazai mérkőzését játssza szerdán (kezdés 17 órakor) a Marso-NYKK, de a Zalaegerszeg elleni fellépésen kívül is látjuk még játszani a bujtosi csarnok parkettjén az élvonalbeli férficsapatot. Sajnos.

És ezzel nem arra akarunk célozni, hogy nem néznénk el szívesen vagy júniusig a nyíregyházi csapatot (hiszen akkor a bajnoki döntőben lenne érintett...), hanem a középszakasz után jön a playout, vagyis a bentmaradásért vívandó párharc, amelynek során biztos, hogy csak egyszer szerepel hazai környezetben az NYKK. Ami pedig a ZTE elleni fellépést illeti, papíron még a zalaiak az osztályozó elöl menekülnek, és a nyíregyháziak azt a csapatot fogadják, amely ellen a mezőny csapatai közül egyes egyedül pozitív a bajnokságbeli mérlege (két győzelem, egy vereség).

Az alsóház 13. fordulójában szerdán Szombathely–Körmend és csütörtökön Szeged–Pécs meccseket rendeznek, ebben a körben a Jászberény a szabadnapos.

Sitku Ernő mérkőzés előtti nyilatkozatát elolvashatja a www.kelet.hu oldalon és a Kelet-Magyarország 2014. április 16-i számában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!