Sport

2014.04.17. 18:23

Amerikai játékos-edző a fiatal Tigrisek élén

Nyíregyháza - Idén új fejezet kezdődött a Nyíregyháza Tigers életében.

Nyíregyháza - Idén új fejezet kezdődött a Nyíregyháza Tigers életében. Amerikai focistáink két esztendeje parádés mérkőzésen, a Bratislava Monarch elleni 25–20-as győzelemmel nyerték a közép-kelet-európai Interliga döntőjét, megszerezve eddigi legfényesebb trófeájukat. Az elmúlt esztendőben az első osztályú bajnokságban már nem sikerült a dobogóra kerülni, az idei szezont pedig új vezetéssel, új alapokkal, alaposan megváltozott csapattal a Divízió II-ben kezdték.

A tavalyi csapatból talán tucatnyi rutinos játékos maradt, a többiek mind fiatalok. Az ukrán légiósok közül csak ketten maradtak, a bajnokságot pedig azért kezdték a második vonalban, mert egy ütőképes, a korábbi eredményeket felmutató csapat építéséhez idő kell.

Troy Rice játékos-edző lesz

A bajnoki szezont idegenben kezdték a Tigrisek és 27–6-ra kikaptak a Budapest Rebels együttesétől. A pályaválasztói premier szombaton lesz a Szolnok Soldiers ellen, mégpedig Bujon. Információink szerint a csapat a többi hazai meccsét szeretné a megszokott helyszínen, a Tiszavasvári úti NYVSC-pályán játszani.

A hazai premier tehát Bujon lesz, és a tervek szerint ezen a találkozón bemutatkozik a Tigers legújabb szerzeménye, aki a sportág őshazájából érkezik. A huszonhat esztendős Troy Rice az amerikai egyetemi bajnokságban játszott védőt és a Tigersnél játékos-edzőként fog dolgozni. A tervek szerint ebben a szezonban biztosan.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!