Sport

2014.04.07. 10:44

Bátori mateklecke: háromszor kettő egyenlő győzelem

A Gödöllő ellen aratott hazai győzelemmel a nyírbátori férfiak már biztos benmaradók a férfi asztalitenisz extraligában, a másnapi, Pénzügyőr elleni mérkőzésen adminisztrációs okokból Sallai Zoltán nem állhatott asztalhoz.

A Gödöllő ellen aratott hazai győzelemmel a nyírbátori férfiak már biztos benmaradók a férfi asztalitenisz extraligában, a másnapi, Pénzügyőr elleni mérkőzésen adminisztrációs okokból Sallai Zoltán nem állhatott asztalhoz.

Csapatbajnokságok

Extraliga, férfi

Nyírbátori ASE–Gödöllői EAC 6–4

Majoros B., Bari–Monostori, Daru 0:3, Majoros B.–Monostori 3:0, Bari–Do Phoung Nam 3:0, Varga Z.–Daru 2:3, Majoros B.–Do Phoung Nam 3:0, Varga Z.–Monostori 3:0, Bari–Daru 1:3, Varga Z.–Do Phoung Nam 3:2, Majoros B.–Daru 1:3, Bari–Monostori 3:1.

Pénzügyőr SE–Nyírbátori ASE 7–3

Hoffmann T., Varga S.–Bari, Majoros B. 3:0, Hoffmann T. ellenfél nélkül nyert, Pálosi–Majoros B. 1:3, Varga S.–Bari 3:0, Hoffmann T.–Majoros B. 3:1, Varga S. ellenfél nélkül nyert, Pálosi–Bari 0:3, Varga S.–Majoros B. 2:3, Hoffmann T.–Bari 3:1, Pálosi ellenfél nélkül nyert.

NB I., férfi

Nyírbátori ASE II–Egri ÁSC 11–7

Az elbukott két páros után Sallai Zoltán és Tóth Gábor vezérletével, kitűnő játékkal szerezték meg a bátoriak a két pontot. Kár, hogy nem most kezdődik a bajnokság... Győztek: Sallai, Tóth G. 4-4, Kiss Zs. 3.

ASE Szécsény–Apagy SE I 17–1

A legjobb összetételében szereplő szécsényiek esélyt sem adtak az Apagynak, ennek ellenére a Hodász Lászlót nélkülöző vendégek több meccsnyerési esélyt is elszalasztottak. Gy.: a Nagy B., Fodor I. páros 1.

NB II., férfi

Jászkun Volán SC–Apagy SE II 17–1

A győzelemmel a szolnoki csapat bebiztosította bajnoki címét. Az apagyiaknak nem volt reális esélyük további meccsnyerésre, de így sem kell szégyenkezniük, hiszen becsülettel küzdöttek, és másokkal ellentétben erre a mérkőzésre is tisztességgel kiálltak. Gy.: Szűcs A. 1.

Váci RSE II–Trió-Maxi Kemecse 6–12

Ez a hétvége Damasiewich Norbertről szólt. Mindenképpen! Gy.: Tóth Zs. 4, Király Cs. 3, Németh T., Damasiewich N. 2-2 és a Király Cs., Németh T. páros 1.

NB III., férfi

Nyírbátori ASE III–Hortobágy LSE 10–8

Ezzel a győzelemmel bebiztosította helyét a dobogón a nyírbátori csapat. Gy.: Bánhidi 4, Ujlaki B. 3, Szöllősi T. 2 és a Bánhidi, Szöllősi T. páros 1.

Várdai ASE–Holcim SC 15–3

A papírforma érvényesült, magabiztosan nyert a Kisvárda. Gy.: Márföldi, Pokol P. 4-4, Újvári 3, Arady 2, a Márföldi, Arady és az Újvári, Pokol P. páros 1-1.

Jászkun Volán SC II–Vásárosnaményi SE 3–15

Nem volt egy súlycsoportban a két csapat, a naményiak ellenfelük fölé nőttek. Gy.: Tuckanjuk, Szilágyi Z., Sztoj 4-4, Mágocsi 2 és a Sztoj, Szilágyi Z. páros 1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!