Sport

2014.04.05. 19:10

Bozsik Akadémia: Csak a kicsikre sütött a nap!

Nyíregyháza -  Szombaton hazai környezeten létek pályára a kiemelt utánpótlás bajnokságokban szereplő Bozsik Akadémia csapatai.

Nyíregyháza -  Szombaton hazai környezeten létek pályára a kiemelt utánpótlás bajnokságokban szereplő Bozsik Akadémia csapatai. Szereplésük olyan felemás volt mint az időjárás, hiszen előbb sütött a nap, majd esett az eső. A nap most a kicsikre, az U 17-esekre sütött, hiszen Balogh Zoltán együttese megszerezte első hazai győzelmét. A stadion műfüves pályáján az első félidő hajrájában Horváth Máté volt eredményes, találata egyben három pontot is jelentett.

A nagyokra, az U 21-esek az örökösföldi pályán esett az eső. A vendég baranyaiak már az első félidőben eldöntötték a mérkőzést, a hatodik percben egy tizenegyessel jutottak előnyhöz, a játékrész hajrájában pedig még egyszer a kapuba találtak, ezzel kialakítva a végeredményt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!