Sport

2014.04.05. 19:21

Brankovics Péter eldöntötte

Kisvárda - A kisvárdaiak 2-0-ra legyőzték a Szigetszentmiklóst, a szombati győzelemmel az NB II-es tabella tizedik helyére ugrott Révész Attila legénysége.

Kisvárda - A kisvárdaiak 2-0-ra legyőzték a Szigetszentmiklóst, a szombati győzelemmel az NB II-es tabella tizedik helyére ugrott Révész Attila legénysége.

Az eseménytelen első félidőt követően a második játékrészben a csereként beállt Brankovics Péter két perccel a beállítása után megszerezte a vezetést a Kisvárdának, amely ugyancsak Brankovics révén biztosította be a győzelmet.

Jegyzőkönyv

Kisvárda Master Good–Szigetszentmiklósi TK 2–0 (1–0)

Kisvárda, 1016 néző, v.: Lovas (Pápai, Viczián).

Kisvárda: Nacsa – Kornutjak, Hegedűs T., Mboussi, Bognár Zs. – Venczel B., Nagy B. – Irhás (Brankovics, 65.), Üveges (Farkas M., a szünetben), Fodor A. – Pavlov (Molnár R., 74.). Szakmai igazgató: Révész Attila.

Szigetszentmiklós: Horváth L. – Csikortás, Balogh M., Deutsch, Pollák – Barna Zs., Vágó L., Kvekviskiri – Khous (Zsivóczky, 73.), Takács T. (Fekete Á., 61.), Kollega. Edző: Prisztai Viktor.

Percek, események

66. perc: Az épphogy beállt Brankovics cselezett jobbról befelé, majd 18 méterről ballal célba vette a kaput, és a nem túl erős, de igen jól helyezett lövés után a labda a bal alsó sarokban kötött ki, 1–0.

93. perc: a szigetszentmiklósiak szögletéhez Horváth László kapus is előrement, Nacsa éppen az ő fejéről öklözte el a labdát a beívelés után. Brankovics a tizenhatosa előterében megszerezte a labdát, majd mintegy kilencvenméteres sprintet kivágva rávezette a hátráló vendégvédőkre, és 10 méterről a kapu közepébe vágta, 2–0.

Mesterszemmel

Révész Attila: – Nagy élményben lehetett részük azoknak, akik kilátogattak a mérkőzésre, mert nagy küzdelmet vívott a két csapat. Nagyon sokat tettünk a sikerért, meg is érdemeltük azt, de nagy árat fizettünk érte, mert elvesztettünk egyetlen támadónkat, Dusan Pavovot.

Prisztai Viktor: – Az első félidő mindkét csapat részéről értékelhetetlen volt, majd érdekes módon, amikor a második játékrészben már viszonylag jobban játszottunk az ellenfelünknél, akkor kaptunk gólt egyéni hibák sorozatából. Utána már csak kapkodtunk, küzdőszellem volt, de foci semmi.

A részletes tudósítást a www.kelet.hu oldalon és a Kelet-Magyarország 2014. április 7-i számában olvashatják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!