Sport

2014.04.05. 18:35

Döntetlen Cegléden

Nyíregyháza - Jó hír, hogy Balogh János teljesen meggyógyult, így szombaton délután már ő állt Cegléden a Nyíregyháza Spartacus kapujában.

Nyíregyháza - Jó hír, hogy Balogh János teljesen meggyógyult, így szombaton délután már ő állt Cegléden a Nyíregyháza Spartacus kapujában. Nem túl jó hír, hogy a listavezető nyíregyháziak végül ikszeltek a soros bajnokin. A gól nélküli első félidőt követően Bajzát Péter ugyan vezetéshez juttatta a vendégeket, ám a lelkes ceglédieknek bő negyedórával később sikerült egalizálni. Ezt követően mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek, ám ez eredmény már nem változott.

Jegyzőkönyv

Cegléd-Nyíregyháza Spartacus 1-1 (0-0)

Cegléd, 300 néző, v.: Berger (Szvetnyik, Sebestyén)

Ceglédi VSE: Miski – Robson, Miklósvári, Farkas, Szala – Koós (89.), Kenderes, Makrai, Koncz, Lipusz (Szabó, 73.) – Kormos (Markó, 73.). Vezetőedző: Szabó István.

Nyíregyháza Spartacus: Balogh – Polényi, Jánvári, Gengeliczki, Törtei – Sándor (Máté, 90.), Ulviczki (Csordás, 63.) – Kákonyi (Kis, 83.), Huszák, Rezes – Bajzát. Vezetőedző: Lucsánszky Tamás.

Gól: Koós (75.), illetve Bajzát (52.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!