Sport

2014.04.17. 16:27

Ebesi borúra újvárosi derű

Balmazújváros - Feczkó Tamás az NB II-es hajdúsági focicsapat pályaedzője.

Balmazújváros - Feczkó Tamás az NB II-es hajdúsági focicsapat pályaedzője.

Egyszer hopp, máskor kopp! Az edzők élete már csak ilyen. Feckó Tamás tavaly összességében felemás évet zárt, az NB III-as fociválogatottal bronzéremig jutott az amatőr Európa-bajnokságon. Ezt követően, a megyebeli edzősködések után átment a hajdúságba, a szép reményekkel induló Ebes szakvezetőjeként. Aztán jöttek a pofonok, a beígért pénzek elmaradtak, ő pedig távozott a kispadról. Csapat nélkül maradt, ám nemrégiben ismét felcsillant a remény. Olyannyira, hogy szombaton már pályaedzőként ülhet majd a balmazújvárosi kispadra, éppen a Szpari elleni NB II-es meccsen.

Pajkos Jánossal Ebes óta ismerjük egymást, a téli felkészülés alatt egyszer rám csörgött, hogy térképezzem már fel az egyik bajnokságbeli ellenfelüket - mondta érdeklődésünkre Feckó Tamás.– Mivel időm volt, szívesen megcsináltam. Aztán érdeklődtem, hogyan tetszett, amire pozitív választ kaptam. Majd egy újabb felkérést, egy ellenfél elemzését bajnoki mérkőzésen. Ezt is elküldtem.

A balmazújvárosiknál nemrégiben edzőváltás történt, menesztették Híres Gábor vezetőedzőt, akinek a helyét Pajkos János foglalta el, aki korábban amolyan szakmai igazgatóként irányította az újvárosiakat.

- Éppen pro-licenszes tanfolyamon voltam, amikor Pajkos János felhívott. Közölte, hogy pályaedző nélkül van, a klub elnöke pedig rábízta, hogy kit választ segítőjének. Megkérdezte, hogy lenne-e kedvem, amire én természetesen igent mondtam. A tavaszi szezonból hátralévő időszakban ez lesz a felállás-nyilatkozta Feckó Tamás.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!