Sport

2014.04.07. 12:43

Egyetlen cél vezérli őket

Révész Attila nem ért néhány szurkolói megnyilvánulást, de csapata eredményessége önmagáért beszél.

Révész Attila nem ért néhány szurkolói megnyilvánulást, de csapata eredményessége önmagáért beszél.Tipikus hatpontos mérkőzést nyert meg szombaton a Kisvárda Master Good, amely a Szigetszentmiklós elleni 2–0-s hazai sikerrel kedvező pozícióba hozta magát a kiesés ellen vívott harcban. A 22. fordulót követően az újonc a tabella tizedik helyére ugrott előre (utoljára a 11. játéknap után jegyezték ilyen jó pozícióban) és öt ponttal eltávolodott a már kiesést jelentő 14. helytől (ilyenre csak a tizedik kört követően akadt példa).

– Az eddigi hat tavaszi mérkőzés tapasztalata, hogy a játékosok győzni akarására egyetlen rossz szavam sem lehet, illetve egyértelműen új bajnokság kezdődött – állapította meg Révész Attila, kisvárdai szakmai igazgató. – Olyan, amely során a hibákat könyörtelenül megbüntetik a csapatok, és ebből adódóan egyik szinte senki nem kockáztat sokat. Ezen a mérkőzésen mi szerettünk volna szebben játszani, már csak azért is, hogy oldódjon a játékosokban a nagy tét miatt meglévő feszültség, de negyed óra eltelte után stílust kellett váltanunk, és inkább arra törekedtünk, hogy minél gyorsabban eljusson a labda támadónkig, Dusan Pavlovig.

Vannak, akik nincsenek ezen tények birtokában, mert a főlelátóról hallani lehetett egy-két érdekes szurkolói megnyilvánulást, alighanem olyan korlátolt emberektől, akik a sikereink idején nem voltak a csapat közelében sem, és nem tudják, hogy most mi forog kockán. Bennünket egyetlen cél vezérel, hogy a magunk és a vezetőség által támasztott célkitűzésnek megfelelve elérjük a bentmaradást, és csakis ennek megvalósulása lebeg a szemünk előtt.

Ha jönnek az olyan villanások, mint amilyen Brankovics Péteré volt közvetlenül a beállása után valamint a meccs hosszabbításában, akkor ezzel aligha lesz gond. Még úgy sem, hogy a vállában szalaghúzódást szenvedett egyetlen támadó, Dusan Pavlov is hetekre kidőlt a sorból.

(A teljes cikket megtalálja a www.kelet.hu oldalon és a Kelet-Magyarország 2014. április 8-i számában.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!