Sport

2014.04.03. 16:29

Elmarad az edzőmeccs

Nyíregyháza - A tervek szerint a hét második felében az élvonalbeli Mezőkövesd együttesét látta volna vendégül egy edzőmeccsre a Nyír-Flop Holding Nyíregyháza NB I.B-és férfi kézilabda együttese.

Nyíregyháza - A tervek szerint a hét második felében az élvonalbeli Mezőkövesd együttesét látta volna vendégül egy edzőmeccsre a Nyír-Flop Holding Nyíregyháza NB I.B-és férfi kézilabda együttese. A Magyar Kupa hétvégi négyes döntője miatt bajnoki szünet lesz, ezért merült fel az ötlet. Végül a kövesdiek lemondták a találkozót, amit igazán nem bánnak a nyíregyháziak, mert teljes csapattal aligha játszhattak volna. Juhász Zoltán állapota ugyan javul, de még mindig antibiotikumot szed. Bécsi János térde is kezd rendbe jönni, és szerencsére Marian Kleis ismét teljes erőbedobással tud edzeni. Ő családi probléma (édesapja megbetegedett) néhány napig otthont volt. Így aztán a Varga Zsolt szakmai igazgató irányította nyíregyháziak edzésekkel készülnek a jövő hét végi, Hajdúnánás elleni hazai meccsre.

KM-ML

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!