Sport

2014.04.12. 19:15

Fejes-gólra fejes volt a válasz

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 22. fordulójának szombati nyitányán két mérkőzést játszottak – Baktán és Gyulajban is iksz lett a vége.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 22. fordulójának szombati nyitányán két mérkőzést játszottak – Baktán és Gyulajban is iksz lett a vége.

Baktalórántháza–Nyírmada 1–1 (0–0)

Baktalórántháza, 400 néző, v.: Csáki L.

Baktalórántháza: Marics I. – Szabó G., Rakóczi Zs., Csordás G., Fábri Z., Lakatos I., Kozma J. (Illés L.), Balogh Zs. (Molnár L.), Éles Zs. (Marics T.), Marics G., Szabó R. Játékos-edző: Illés László.

Nyírmada: Kardos Z. –Mátyus Cs., Géci I., Fejes J., Danku A., Barta F., Szikszai A., Pusás Á., Németh A., Papp Z. (Mbonu), Dereceni B. Játékos-edző: Szőke István.

Tartott egymástól a két csapat, ezért az első félidőben álmos játék volt a pályán. A szünet után a hazaiak sorra alakították ki ziccereiket, de egy szögletet követően az ellenféllel szerzett vezetés. A baktaiak az utolsó utáni pillanatokban – kis szerencsével – fejesgóllal egyenlítettek.

Gól: Illés L., illetve Fejes J.

Ifi: 3–2.

Illés László: – A sors igazságtalansága lett volna, ha nem siker egyenlítenünk, de beismerem, a szerencsére is szükségünk volt.

Szőke István: – Az egyik szemem sír, a másik nevet. Nyerhettünk volna, de az utolsó pillanatban egyenlített az ellenfél. Ugyanakkor Baktán nem sok csapat fog pontot szerezni.

Nyírgyulaj–Kemecse 2–2 (1–1)

Nyírgyulaj, 150 néző, v.: Vitkai.

Nyírgyulaj: Tóth K. – Baksa Cs., Czerula Zs., Gózner K., Dér I., Pénzes Á., Lakatos J., Oxi R. (Kónya M.), Horváth K., Sitku Á., Kanál R. (Papp A.). Edző: Lukács Tibor.

Kemecse: Szabó A. – Balogh Gy., Tóth Sz., Homann R., Fiumei V., Birovecz J., Bodnár J., Ruska T., Fekete Á. (Tóth T.), Fekete G., Balázsi P. (Ádámszki R.). Edző: Ádámszki Róbert.

Gól: Horváth K. 2, illetve Fekete G., Ruska T.

Nagy küzdelem, igazságos eredmény.

Ifi: 1–2.

Lukács Tibor: – Nagy energiákat mozgósítva null egyről sikerült fordítani, amikor viszont a Kemecse egyenlített, már nem tudtunk újítani.

Ádámszki Róbert: – Ha eddig így akartunk volna, mint most, valószínűleg sokkal jobban állnánk a bajnokságban. Továbbra is óriási gond a helyzetkihasználás: egy csapat, amely hat-hét ziccert elront, nagyon nehezen tud meccset nyerni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!