Sport

2014.04.03. 18:45

Golfoztak, footgolfoztak Bajzáték

Nyíregyháza - A Szpari összekovácsoló programmal is készült a ceglédi bajnokira.

Nyíregyháza - A Szpari összekovácsoló programmal is készült a ceglédi bajnokira.

A hét derekán amolyan csapat összekovácsoló összejövetellel hangolódtak a szombati, ceglédi bajnokira a Nyíregyháza Spartacus focistái. Az NB II-ben listavezető nyíregyháziak a szerdai tréninget követően a Nyírség Golf Klub libabokori pályáján kapcsolódtak ki. Megismerkedhettek a golfozás és a footgolf alapjaival, a szabadban felállított pingpong asztalon is pattogott a labda. Az igazi focista már ilyen, a rendes laszti is előkerült néhány bulimeccsre. A csapat tagjai ekkor köszöntötték Lucsánszky Tamást, illetve a nemrégiben született Dávidkát.

Jó a hangulat, a sérültek közül Szokol Zsolt állapota javul, de még nem az igazi. Majd hasonló cipőben jár Rezes László, neki azért jóval nagyobb esélye van arra, hogy szombaton pályára lépjen. Az viszont egyértelműen jó hír, hogy korábban betegeskedő Balogh János egyre inkább visszanyeri erejét és jó formáját. Paku Roland viszont továbbra is a maródiak listáján szerepel, egyelőre még Győrben végzi a rehabilitációs munkát. Az együttes tagjai csütörtökön délután a centerpályán tréningeztek és készülnek a soros bajnoki megmérettetésre.

KM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!