Sport

2014.04.04. 11:08

Hazai meccs, tehát győzelmi esély

A felsőházi rájátszásra készülő Körmend ellen a bajnokságban először nyerhet a Marso-NYKK.

A felsőházi rájátszásra készülő Körmend ellen a bajnokságban először nyerhet a Marso-NYKK.Öt mérkőzése maradt a Marso-NYKK-nak arra, hogy a merészebb álmok alapján ledolgozza a Jászberénnyel szemben meglévő három győzelemnyi hátrányát, és egyeneságon bent maradjon; illetve legalább a két sikerrel előtte álló Szombathelyt maga mögé tudva az osztályozót kedvezőbb helyzetből indítsa. Egyik sem könnyű vállalás, főként, hogy a két fő riválissal még idegenben mérkőzik meg a férfi élvonal alsóházi középszakaszában érintett nyíregyházi férficsapat.

Vasárnap (kezdés 18 órakor) azonban még a Körmend lesz az itthoni ellenfél, és a vasiak éppen ellentétes célokért, vgyis a felsőházba jutásért küzdenek, amit már gyakorlatilag el is értek. Még úgy is, hogy a bajnokság ezen periódusában néhány váratlan vereséget is szenvedtek, amivel nem arattak osztatlan örömet a nyíregyháziak háza táján.

– Továbbra sem értem, hogy a Nyíregyháza táblát elhagyva miért nem vagyunk olyan teljesítményre képesek, mint otthonunkban, de most hazai mérkőzés következik, amely előtt bizakodásra ad okot az elmúlt két találkozó jó játéka is eredménye – mondta Sitku Ernő, a Marso-NYKK vezetőedzője.

(A teljes cikk a www.kelet.hu oldalon és a Kelet-Magyarország 2014. április 5-i számában.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!