Sport

2014.04.04. 18:35

Keménynek ígérkező kirándulás

Nyíregyháza - A kiesés elől menekülő cegédieknél vizitál szombaton a Szpari.

Nyíregyháza - A kiesés elől menekülő cegédieknél vizitál szombaton a Szpari.Szombaton zsinórban nyolcadik bajnoki győzelmét szerezheti meg Cegléden (kezdés 16.30) a Nyíregyháza Spartacus. Az NB II-es focibajnokságban listavezető nyíregyháziakra azonban egy, a szalmaszálba kapaszkodó ceglédi együttes fog várni. A szombati házigazda egy kozármislenyi győzelemmel kezdte az idei tavaszt, majd jött négy vereség. Az utolsó előtti után Kis László helyére Szabó István ült le a kispadra, ám a Vasas vendégeként vereséggel debütált.

- Jól telt a hét, a sérültek is gyógyulóban - kezdte rövid visszapillantással Lucsánszky Tamás, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. Nagyon nehéz mérkőzés elé nézünk, hiszen a ceglédiek a bennmaradásért küzdenek, így nagyon oda kell majd tennünk magunkat. Ezzel együtt a három pontért utazunk és győztesen szeretnénk zárni a találkozót.

A sérültek gyógyulgatnak, Balogh János kapus is visszanyerte erejét, és bár Cegléden még nem fog védeni, hétfőn és kedden ott lesz Telkiben a válogatottkeret gyakorlásán. Érdekesség, hogy az előző bajnokságban mindkét Cegléd elleni meccsen piros lapot kapott Pákolicz Dávid. Most biztosan nem fog, mivel ötödik sárgája miatt nem játszhat. A két együttes őszi, nyíregyházi meccsét a Szpari nyerte 1–0-ra, ezzel alighanem most is kiegyeznének a piros-kékek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!