Sport

2014.04.01. 15:39

Kibérelték maguknak a bajnoki döntő dobogóját

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Az országos fedett pályás kettes fogathajtó bajnokság AB-kategóriájának első három helyén csupa szabolcsi hajtó végzett.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Az országos fedett pályás kettes fogathajtó bajnokság AB-kategóriájának első három helyén csupa szabolcsi hajtó végzett.

A szirmabesenyői Balogh-Ligeten rendezték meg a fedeles kettes fogathajtó bajnokság országos döntőjét. A fő versenyszámban, vagyis az AB-kategóriában kibérelték a dobogót a szabolcs-szatmár-beregi hajtók, hiszen Hepp Róbert (Kálló-Földgép SE) végzett az élen, megelőzve a Nyírbátori LSE két versenyzőjét, ifjabb Fekete Györgyöt és Fekete Györgyöt. A C-kategóriában Vass Szabolcs (Ópályiak BK) érte el a legjobb szabolcsi eredményt, ő a második lett, Szilágyi Botond (Fehérgyarmati LSE) a negyedik, Magyar Gergő (Kálló-Földgép SE) az ötödik, Kiss Sándor (Nyírségi LTE) a nyolcadik, Jáger Sándor (Fehérgyarmati LSE) pedig a tizenegyedik helyen végzett.

A telt ház előtt, nagy közönségsiker mellett megrendezett bajnoki döntőt megtekintette Lázár Vilmos, a Magyar Lovas Szövetség elnöke, valamint Mondok József szakágvezető is. A pályát a mátészalkai Bartha István jelölte ki, és ő volt egyben a verseny főbírója is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!