Sport

2014.04.22. 15:51

Máskor jöttek, most mentek a pontok

Pénteken a jó passzban lévő Gyirmótot fogadja tévés meccsen a Nyíregyháza Spartacus.

Pénteken a jó passzban lévő Gyirmótot fogadja tévés meccsen a Nyíregyháza Spartacus.Három meccs, két pont. Régen volt ilyen sikertelen három meccses szériája a Szparinak. Az NB II-es focibajnokság listavezetője az etapot egy ceglédi iksszel kezdte, majd jött a sajnálatos hazai vereség a Soprontól (legutóbb tévesen Szolnokot neveztük meg ellenfélnek, amiért elnézést kérünk olvasóinktól, a szerk), majd szombaton egy újabb iksz Balmazújvárosban.

A három meccsből fájó volt a hazai vereség és bosszantó az újvárosi iksz. Utóbbi azért, mert vezettek Bajzát Péterék és szinte már a zsákban volt a három pont, amikor a hajdúságiaknak a kilencvenkettedik minutumban sikerült egalizálniuk. Ez felettébb bosszantó.

– Van ilyen mérkőzés is. Korábban jöttek már olyan pontok, amelyekre nem igazán szolgáltunk rá, most az utolsó pillanatban elment kettő. Sajnos a játékunk hagyott maga mögött kifogást, és bár küzdöttek a játékosok, nem sikerült megszerezni a győzelmet. Viszont értékes ponthoz jutottunk, mert a játék alapján nem éremtelenül ért el döntetlent a balmazújvárosi együttes - summázta véleményét a szombati találkozóról Lucsánszky Tamás, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője.

További részletek a KELET.HU-n és a szerdai Kelet-Magyarországban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!