Sport

2014.04.28. 12:38

Még két siker adna reményt

Kisvárda - A dunaújvárosi játék alapján is reménykedhetnek a kisvárdaiak abban, hogy javul az eredményességük a hajrára.

Kisvárda - A dunaújvárosi játék alapján is reménykedhetnek a kisvárdaiak abban, hogy javul az eredményességük a hajrára.

Minden stimmelt, csak a végeredmény nem. Játékban felvette a versenyt a Kisvárda Master Good a tavaly vele együtt sikeres osztályozón feljutó, azóta az élvonalért hajtó Dunaújvárossal, ám a szombati NB II-es bajnokit mégis a hazaiak nyerték meg 1–0-ra.

– Az elképzeléseink valóra váltak, az első félidőben abszolút nem volt benne a Dunaújváros játékában a gól – mondta Révész Attila, a várdaiak szakmai igazgatója. – Szünet után azán a ránk mostanában jellemző, nem tudok más szót találni rá, bambaság miatt, teljesen ártalmatlan szituációt követően jutott tizenegyeshez és vezetéshez az ellenfél.

Innentől kezdve váltanunk kellett, a cserék által fel is pörgött a csapat, uraltuk a meccset, de valahogy az utolsó passzaink nem akartak sikerülni. Jól és tetszetősen futballoztunk, meggyőződésem, hogy a játékstílusunk alapján az élmezőnyben lenne a helyünk, de még mindig ott tartunk, hogy a támadójátékunk miatt nem tudjuk feltenni az i-re a pontot. Üres kézzel jöttünk haza, így az ellenféltől kapott dicsérettel kellett beérnünk, sajnos, azzal nem sokra megyünk.

Öt fordulóval a zárás előtt a Kisvárda két ponttal előzi meg a már kiesőhelyen áll a Ceglédet, amely az utolsó játéknapon lesz az újonc vendége. Milyen hajrára lehet számítani?

– Az őszi szezonban a Dunaújváros elleni meccs után zuhantunk össze, onnantól kezdve a játékunkkal és az eredményességgel is akadtak gondok, hiszen csak a Zalaegerszeget győztük le – így Révész Attila. – Most ennek ellenkezőjét várom, azt, hogy a hajrára javul majd a teljesítményünk. Erre utal, hogy az Ajka elleni meccsen már összeállt a játékunk és ezúttal is jó teljesítményt nyújtottunk. Azt remélem, hogy legalább két meccset meg tudunk majd nyerni, biztos vagyok benne, hogy ezek közül az elsőt szombaton, a Békéscsaba ellen szerezzük meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!