Sport

2014.04.08. 19:00

Megfelezték Miskolczi büntetését

Kisvárda - A kisvárdai NB II-es futballcsapat középpályása pályára is léphet a szombati kozármislenyi bajnoki mérkőzésen.

Kisvárda - A kisvárdai NB II-es futballcsapat középpályása pályára is léphet a szombati kozármislenyi bajnoki mérkőzésen.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fellebbviteli bizottságához fordult a Kisvárda Master Good vezetősége a március 29-én, Tatabányán játszott NB II-es bajnoki mérkőzésen (1–1) kiállított Miskolczi László ügyében. A várdai középpályás két találkozóra szóló eltiltás kapott azért, mert kiragadta a labdaszedő gyerek kezéből a labdát, majd ellökte őt a tatabányaiak játékosa, Birtalan Botond, aki szintén piros lapot kapott.

A keddi tárgyaláson a bizottság megtekintette az ominózus jelenet felvételét, amelyből bebizonyosodott, hogy Miskolczi László vétlen volt az esetnél, így a futballista eltiltását kettőről egy meccsre mérsékelték. Mindez azt jelenti, hogy Miskolczi játszhat a várdaiak soron következő, kozármislenyi bajnokiján.

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!