Sport

2014.04.26. 19:10

Megint büntetővel veszített a Kisvárda

Kisvárda - A labdarúgó NB II-ben a feljutásért küzdő Dunaújváros otthonában veszített a kiesés elöl menekülő szabolcsi csapat.

Kisvárda - A labdarúgó NB II-ben a feljutásért küzdő Dunaújváros otthonában veszített a kiesés elöl menekülő szabolcsi csapat.

Ahogy azt várni lehetett, jobbára védekezésre kényszerült a kisvárdai NB II-es futballcsapat a szombati, dunaújvárosi bajnokiján. Böőr Zoltán kapufájára Nagy Bálint kihagyott lehetősége volt a válasz, de a második félidő elején nem kerülte el a gólt a vendégcsapat: Böőr Zoltán értékesítette a kezezés miatt megítélt tizenegyest.

A folytatásban felbátorodott a Várda, de Petneházi Márk kapufája révén a hazaiak jártak közelebb a gólszerzéshez, a vendégek próbálkozásai, csatárok hiányában, erőtlennek bizonyultak. Így aztán a Siófok után az élvonalért harcoló másik csapat otthonában is anélkül maradt alul Révész Attila legénysége, hogy akciógólt kapott volna.

Jegyzőkönyv

Dunaújváros PASE–Kisvárda Master Good 1–0 (0–0)

Dunaújváros, 450 néző, v.: Botló (Kis Z., Iványi I.).

Dunaújváros: Dániel – Villám, Farkas V., Lázár Zs., Csehi T. – Kocsis G., Böőr (Jakab D., 84.) – Thiago (Perovics, 70.), Petneházi, Godslove (Urbán G., 93.) – Urbin. Vezetőedző: Dobos Barna.

Kisvárda: Nacsa – Kornutjak, Mboussi, Hegedűs T., Bognár Zs. – Nagy B., Venczel B. (Irhás, 77.) – Farkas M., Üveges (Brankovics, 65.), Fodor A. – Popovics (Pavlov, 60.). Szakmai igazgató: Révész Attila.

Percek, események

50. perc: Thiago beadása után kezezés miatt jutott tizenegyeshez a hazai csapat, a büntetőből Böőr a jobb sarokba lőtte a labdát, 1–0.

További részletek a www.kelet.hu oldalon és a Kelet-Magyarország 2014. április 28-i számában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!