Sport

2014.04.06. 19:23

Minden a tervek szerint, csak a gól hiányzott

Veresegyház, Nyírbátor - Gól nélküli döntetlent játszott a nyírbátori NB III-as futballcsapat vasárnap délután a Veresegyház otthonában.

Veresegyház, Nyírbátor - Gól nélküli döntetlent játszott a nyírbátori NB III-as futballcsapat vasárnap délután a Veresegyház otthonában.

NB III.: Keleti csoport, 22. forduló

Veresegyház VSK – Nyírbátori FC 0–0

Veresegyház, 150 néző, v.: Farkas M.

Veresegyház: Kovács T. – Sztriskó (Juhász T., 67.), Csendom, Foro, Takács L., Deák B., Olay, Kozma D., Kovács B. (Polyák A., a szünetben), Máté Z., Kiss B. Edző: Balogh Csaba.

Nyírbátor: Opre – Lipcsei M., Dajka L., Szilágyi K., Haburcsák K. (Ráti, 75.), Sándor D. (Nagy D., a szünetben), Fabu M., Jeddi, Erdei Z., Ambrusz, Boros D. Edző: Márton István.

Jó: Kovács T., Olay, Kiss B., illetve Ambrusz, Fabu M., Szilágyi K. (Tudósító: Janovics János)

Balogh Csaba: – Az első félidőben mi birtokoltuk többet a labdát, a másodikban a vendégek. Sportszerű mérkőzésen igazságos döntetlen született.

Márton István: – Tudtuk, hogy nehéz lesz, mert az ellenfél helyezése nem tükrözi a tudását. Minden a terveink szerint alakult, egyetlen dolog kivételével – a kialakított ziccereket nem sikerült gólra váltani.

(A teljes tudósítás a kelet.hu oldalon és a Kelet-Magyarország 2014. április 7-i számában.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!