Sport

2014.04.19. 19:10

Most nem volt, aki villanjon

Kisvárda - Gól nélküli döntetlenre végzett az Ajkával a Kisvárda, az eredmény nem aratott osztatlan sikert a hazai körökben.

Kisvárda - Gól nélküli döntetlenre végzett az Ajkával a Kisvárda, az eredmény nem aratott osztatlan sikert a hazai körökben.

Az viszonylag hamar kiderült, hogy aligha hoz majd hét találatot a kisvárdai és az ajkai futballcsapat NB II-es mérkőzése, mint az ősszel, amikor a vendég várdaiak nyertek 5–2-re. És nem azért, mert a 20. percben még nem 2–1, a szünetben pedig nem 3–2 volt az eredmény, hanem mert mindkét félen érezhető volt az óvatoskodás.

A végén mi másban bízhattak a hazai szurkolók a hazai támadójáték eredményessé tételét illetően, mint Brankovics Péter becserélésében. A legutóbbi két hazai győzelem megszerzésében oroszlánrészt vállaló középpályás ezúttal bő félórát kapott Révész Attilától, ám ezúttal érdemben nem változott meg a meccs menete. A meccslabda a hajrában így is a hazaiaké volt, de Hegedűs Tibor fejesét Jánosa Tibor kapus a mezőnybe bokszolta.

Jegyzőkönyv

Kisvárda Master Good–FC Ajka 0–0

Kisvárda, 1100 néző, v.: Nagy R. (Demeter, Galán).

Kisvárda: Nacsa – Kornutjak, Hegedűs T., Mboussi, Bognár Zs. – Miskolczi (Irhás, 68.), Venczel B. (Popovics B., 78.), Nagy B., Fodor A. – Üveges (Brankovics, 59.), Pavlov. Szakmai igazgató: Révész Attila.

Ajka: Jánosa – Köles, Jagodics M., Pákai, Fodor M. – Skriba (Dóczi, a szünetben), Horváth A., Sipos N. (Lattenstein, 79.) – Sowunmi, Hanzl (Kanta Sz., 66.), Major N. Vezetőedző: Jákli Péter.

Mesterszemmel

Révész Attila: – Játékban elfogadhatót nyújtottunk, végig irányításunk alatt tudtuk tartani a mérkőzést, a második félidőt szinte végig az ellenfél térfelén töltöttük. Most is bebizonyosodott, hogy ez a játék csatár nélkül nem megy. Ez van, ennek tudatában kell végigjátszanunk a bajnokságot. Ugyanakkor játékosaimnak most sem tehetek szemrehányást.

Jákli Péter: – Labdabirtoklásban a Kisvárda fölénk nőtt, de a helyzetek tekintetében igazságosnak mondható a döntetlen.

Bővebb tudósítás a www.kelet.hu oldalon és a Kelet-Magyarország 2014. április 22-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!