Sport

2014.04.26. 19:40

Nagy-parádé és szondázásért kiáltó vendégek

Nyírbátor - Magabiztosan nyert a Nyírbátor az Ebes ellen a labdarúgó NB III-ban, a vendégek szerint a születésnapos játékvezető idejekorán kezdett ünnepelni...

Nyírbátor - Magabiztosan nyert a Nyírbátor az Ebes ellen a labdarúgó NB III-ban, a vendégek szerint a születésnapos játékvezető idejekorán kezdett ünnepelni...

Nagy-napok Nyírbátorban – a szombati NB III-as bajnokin a két csapatban öt Nagy vezetéknevű játékos lépett pályára, és a hét gólból négy az ő nevükhöz fűződött. Abból is három a bajnokságot még ebesi játékosként kezdő Nagy Dávidéhoz, akinek vezérletével magabiztosan nyertek a nyírbátoriak. Közönségszórakoztató, időnként jó játékkal, de sok pontatlansággal futballozott a hazai fél, a végeredmény az ebesi csapatra nézve volt hízelgő. Összességében a jobb erőkből álló Nyírbátor megérdemelt gólzáporos győzelmet aratott a meglepően harcias, kiesés ellen küzdő ebesiek ellen.

NB III. Keleti csoport: 25. forduló

Nyírbátori FC–Ebes KKSE 5–2 (1–0)

Nyírbátor, 150 néző, v.: Kátai.

Nyírbátor: Opre – Lipcsei M. (Szilágyi N., a szünetben), Csáki J., Szilágyi K. (Sándor D., 77.), Haburcsák K. (Fabu M., 57.), Ráti, Ambrusz, Jeddi, Erdei Z., Nagy D., Boros D. Edző: Márton István.

Ebes: Szalánczi Z. – Barabás Z., Nagy Imre, Tatár E., Kovács M., Nagy T., Brnovics (Kelemen L., 80.), Nagy István (Sustyák, 77.), Nagy K., Szabó G. (Pintér D., 61.), Hodosi. Szakmai igazgató: Szabó László.

Gól: Ráti (2.), Szilágyi N. (57.), Nagy D. (68., 75. és 91.), illetve Pintér D. (62.), Nagy K. (87.). Jó: Ambrusz, Boros D., Erdei Z., Ráti, Nagy D., illetve Szalánczi Z., Nagy T., Nagy István, Nagy K. (Tudósító: Balla István)

Márton István: – Pontatlanságunk miatt nem tudtuk hamarabb eldönteni a mérkőzést, és ez volt az oka annak, hogy elmaradt a még nagyobb különbségű győzelmünk.

Szabó László: – Gratulálunk a játékvezető születésnapjához, kérem, hogy szondáztassák meg, szerintem hamarabb kezdték az ünneplést... Egyébként gratulálok a hazai csapat győzelméhez, de a mieink is dicséretesen küzdöttek a pályán lévőkkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!