Sport

2014.04.26. 18:23

Nem jött össze a listavezető elleni bravúr

Nyíregyháza - A BEAC elleni szombati vereséget követően hétfőn az Autópark-Pécsi VSK-t fogadja az amatőr női kosárlabda NB felsőházában a Nyíregyházi FSE-NYKS.

Nyíregyháza - A BEAC elleni szombati vereséget követően hétfőn az Autópark-Pécsi VSK-t fogadja az amatőr női kosárlabda NB felsőházában a Nyíregyházi FSE-NYKS.

Megint az a fránya harmadik negyed! Miként a két csapat budapesti mérkőzésén, szombaton a Főiskolán is nagyszünet után lépett meg nyíregyházi ellenfelétől az amatőr női NB felsőházi rájátszásának éllovasa, a BEAC, amelyet ezután már nem tudott utolérni az NYFSE-NYKS. Pedig a szombat délutáni partit jól kezdtek a hazaiak, eleinte Farkasinszki Orsolya remekelt (12 pontjából tízet az első negyedben ért el), aztán Papp Klaudia, majd Sándorfi Dóra és Földesi Vanessa is belelendült, a hármasokat is szépen gyűjtögették a főiskolások.

A már emlegetett harmadik negyedben 55–55-nél azonban állvahagyta ellenfelét a BEAC, a gyengébb védekezés miatt a 81 szerzett pont nem volt elég a győzelemhez. Sokáig nem rágódhatnak a történteken a nyíregyháziak, hétfőn máris adott a javítás lehetősége, hiszen 16 órától az Autópark-Pécsi VSK-t fogadják.

Amatőr női NB

Nyíregyháza FSE-NYKS–BEAC-Újbuda 81–93 (16–20, 26–23, 21–31, 18–19)

Főiskola, 50 néző, v.: Domán, Lengyel Á.

NYFSE-NYKS: Papp K. 22/12, Földesi V. 19/3, Gömze, Páll V. 6, Farkasinszki O. 12. Csere: Ónya 6, Popenko, Sándorfi 14, Tatai, Soós R., Tóth G. 2. Edző: Farkasinszki Gyuláné.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!