Sport

2014.04.14. 11:51

Nyuszi Futás, kocogás híreségekkel, tojáselkapás

Rekordrésztvevőt várnak a szombati Nyuszi Futásra a nyíregyházi városi stadionba-tudtuk meg a hétfői sajtótájékoztatón. Ez lesz a huszonharmadik húsvét előtti futás, amely a Szabolcs Takarék Nyuszi Futás Híreségekkel elnevezéssel bír.

Rekordrésztvevőt várnak a szombati Nyuszi Futásra a nyíregyházi városi stadionba-tudtuk meg a hétfői sajtótájékoztatón. Ez lesz a huszonharmadik húsvét előtti futás, amely a Szabolcs Takarék Nyuszi Futás Híreségekkel elnevezéssel bír. A névadó képviseletében Bede József, a Szabolcs Takarék elnök-igazgatója hangsúlyozta ki, hogy számukra fontos a család és a mozgás, ezért is támogatják ezt a nívós rendezvényt. Szintén ezt jegyezte meg Dusinszki József a Nyíregyházi Kenyérgyár ügyvezető igazgatója.

A szervező Nyírsulitól Sitku Ernő szakmai igazgató és Dajka László főszervező informálta a megjelenteket. Az indulókra ismét különböző, nem megterhelő távok várnak, valamennyi gyerek ajándékot, minden induló tombolát kap. Lesz közös bemelegítés zumbával, kocogás hírességekkel és a különböző korosztályok versengése. Kisérőprogramokban sem lesz hiány, a remélhetőleg hangulatos programot a délben kezdődő tombolasorsolás fogja zárni. A szervezők bíznak a jó időben és szeretnének mintegy másfélezer résztvevőt megmozgatni.

 

A program

10: Megnyitó

10.10: Zumba Kalapos Tamással

10.20: Egykör (400 m), kocogás hírességekkel

10.20 300 m ovisoknak

10.40: 400 m alsósoknak

10.50: 600 m felsősöknek

11: 400 m családi kör

11.10: meglepetés program

11.20: Locsolóversmondó versengés

11.45: Tojáselkapó verseny

12: Tombolasorsolás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!