Sport

2014.04.23. 10:04

Párosban fényesedett tovább az érem

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Sallai Zoltán duplázott: egyéniben és párosban is dobogós lett a szigetcsépi Húsvét Kupán.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Sallai Zoltán duplázott: egyéniben és párosban is dobogós lett a szigetcsépi Húsvét Kupán.

A szigetcsépi 17. Húsvét Kupa volt a veterán asztaliteniszezők ranglistaversenyeinek újabb állomása. A megyénkbeli indulók közül hárman is éremmel térhettek haza a népes mezőnyből.

A 40-49 éves férfiak között a Nyírbátori ASE versenyzője, Sallai Zoltán kétszer is felállhatott a dobogóra. Egyéniben bronzérmet szerzett úgy, hogy az elődöntőben a későbbi győztes Nyírő Józseftől szenvedett 3:2-es vereséget – a döntő szettben 12:10-re. Párosban fényesedett a medália: a Vértesszőlősi SE sportolójával, Saláta Ferenccel Sallai a második helyen zárt, míg ugyanebben a versenyszámban a Várdai ASE játékosa, Pokol Péter Pintér Istvánnal (Polgárdi VSE) az oldalán lett harmadik.

Egy kategóriával feljebb, az 50-59 esztendősök között Márföldi István egyéniben felkerült a főtáblára, párosban pedig ezüstérmes lett a Pestújhelyi SC versenyzőjével, Vágott Jánossal. A negyedik megyebeli induló, a kisvárdai Újvári István volt, aki a 60-64 évesek kategóriájában nem jutott tovább a csoportjából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!