Sport

2014.04.24. 10:04

Pozitív vitkaiak – pedig a csapat utolsó

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 24. fordulójának (kezdés: 16, ifi: 14) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 24. fordulójának (kezdés: 16, ifi: 14) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Nyírerdő-csoport

Tippel: Nagy Attila, a Nyíribrony edzője.

Szombat

Napkor (10.)–Tiszavasvári (1.): – A bajnokesélyes vendégcsapat begyűjti a három pontot.

Vasárnap

Újfehértó (13.)–Kótaj (3.): – Jobb csapat a Kótaj, de az Újfehértó jó lehet egy pontra.

Apagy (15.)–Terem (5.): – A hazaiak megnehezítik a jó erőkből álló teremiek dolgát.

Nyírtelek (7.)–Encsencs (12.): – Hazai pályán esélyesebbnek tartom a nyírteleki csapatot.

Nyírlugos (16.)–Szakoly (2.): – Ha a Szakoly életben akarja tartani feljutási szándékát. kötelező hozni ezt a mérkőzést is.

Nyírvasvári (9.)–Levelek (4.): – A Levelek jó sorozatban van, de a Nyírvasvári hazai környezetben bárkire veszélyes lehet. Ha nehezen is, de nyernek a vendégek.

Rakamaz (8.)–Nyírpazony (14.): – A Pazonynak nagy szüksége volna a három pontra, amit nem ezen a hét végén fog megszerezni.

Nyíribrony (11.)–Ófehértó (6.): – Szeretnénk kiszolgálni lelkes közönségünket, remélem, a fiúk átérzik ezt és mindent megtesznek a siker érdekében.

Rakamaz Takarék-csoport

Tippel: Kocserha Csaba, a Pátroha edzője.

Vasárnap

Kék–Gyulaháza (2.): – Nyernek a vendégek.

Vasmegyer (13.)–Vaja (5.): – Azt gondolom, a Vaja jobb csapat – győzhet.

Nagyhalász (1.)–Ajak (4.): – Egyértelmű, hogy a Nagyhalász a bajnokság legjobb csapata, amely most is megszerzi a három pontot.

Rohod (14.)–Demecser (12.): – Szurkolok a hazaiaknak, kívánom, hogy nyerjenek.

Nyírkarász (6.)–Pap (9.): – A Karász egységesebb, erősebb csapat, otthon különképpen esélykesebb.

Újdombrád (8.)–Záhony (3.): – Vendégsiker.

Pátroha (11.)–Fényeslitke (10.): – Annyit mondhatok, csak a győzelem elfogadható, annál is inkább, mert tavaly emlékezetes meccset játszottunk... Remélem, csapatunk méltón helyt fog állni és minden szinten példát mutat.

Szabadnapos: Gávavencsellő.

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Bákonyi György, a Mátészalka edzője.

Szombat

Túrricse (14.)–Nyírmeggyes (11.): – A Meggyes jó formában van, de a ricseiek hazai környezetben szívós, kellemetlen ellenfelek lesznek.

Beregdaróc (10.)–Tarpa (3.): – A kiváló erőkből álló Tarpa ellen a hazaiaknak maximumot kell nyújtaniuk a pontszerzéshez.

Milota (9.)–Tisztaberek (1.): – A Bereknek céljai eléréséhez be kell húznia ezt a meccset is.

Mátészalkai MTK (4.)–Vásárosnamény (2.): – A Namény a csoport egyik legjobb csapata, kiváló edző irányításával. Nehéz mérkőzésre számítok, de a fiatal szalkai gyerekek az ilyen találkozókon tudnak rutint szerezni.

Vasárnap

Tiszakóród (7.)–Vámosoroszi (5.): – Két stílusos, jó erőkből álló csapat találkozóján a pillanatnyi forma dönthet.

Mérk-Vállaj (15.)–Kölcse (6.): – A mérkieknek meg kell izzadni a három pontért a kiváló támadókkal felálló vendégek ellen,

Tunyogmatolcs (12.)–Nyírcsaholy (8.): – Számomra mindkét csapat kiszámíthatatlan ebben a bajnokságban. Kötődésem miatt a csaholyi pontszerzésért szorítok.

Vitka (16.)–Szatmárcseke (13.): – Számomra csak pozitív a vitkai emberek hozzáállása csapatukhoz és ellenfeleikhez, sajnálom, hogy ilyen nehéz helyzetben vannak. A vendégek minimum egy ikszre jók lesznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!