Sport

2014.04.14. 18:52

Százhúszat tudnak, de kétszázra mennek

Kisvárda - A vereség ellenére Révész Attila szakmai igazgató nem tud haragudni jól küzdő csapata játékosaira.

Kisvárda - A vereség ellenére Révész Attila szakmai igazgató nem tud haragudni jól küzdő csapata játékosaira.

Edző tervez, az első perc végének eseményei pedig végeznek. A korán kapott gól megváltoztatta a kisvárdaiak eredeti tervét, hogy a kozármislenyi NB II-es meccsen a biztonságot tartják majd szem előtt. A vége 3–1-es vereség lett.

– Egész héten elég világosan átbeszéltük azt a szituációt, amiből a gólt kaptuk az elején, videofelvételen is elemeztük, szóban is megbeszéltük és edzésen is gyakoroltuk, hogy miként kell elhárítani azt a veszélyt, amelyből végül Oláh Lóránt megszerezte a vezetést a Kozármislenynek – bosszankodott Révész Attila, a Kisvárda Master Good szakmai igazgatója. – Onnantól kezdve valóban az eredmény után kellett futnunk, és bár tettük a dolgunkat becsülettel, ez most ennyire volt elég. Nem tudok mérges lenni a játékosokra, mert jó mentalitással futballoztunk, mindenki kitette a szívét-lelkét a pályára, de tudomásul kell venni, hogy ez a keret ennyire képes. Olykor ez bravúrgyőzelmet eredményez, máskor veszítünk a kiesőhelyen állóval szemben.

A Kisvárda most hármat kapott, ami a tavaszi szezonban stabilabbá vált védekezés mellett több meccsnyi adagja volt a csapatnak.

– Nálunk a kötelezően szerepeltetendő huszonkét év alatti játékos a kapus, Nacsa Péter, akinek az utóbbi hetekben egyre kiegyensúlyozottabbá vált a teljesítménye, ám sajnos ezúttal az első két gól a lelkén száradt – mondta Révész Attila. – Ismétlem, nem tudok haragudni senkire sem a vereség miatt, de tisztában kell lenni vele, hogy folyamatosan úgy kísérletezünk a két méteres magasság átugrásával, hogy igazából csak százhúsz centire vagyunk képesek.

Részletesebben a www.kelet.hu oldalon és a Kelet-Magyarország 2014. április 15-i számában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!