Sport

2014.04.10. 16:46

Szombaton nem pacsiznak a kanyarban

Nyíregyháza - A ceglédi meccsen három drukker „megtalálta” Polényit, a Szpari focistáját.

Nyíregyháza - A ceglédi meccsen három drukker „megtalálta” Polényit, a Szpari focistáját.

Szomorú dolog történt a legutóbbi Cegléd elleni idegenbeli mérkőzést követően - olvasható a Nyíregyháza Spartacus honlapján. A Nyíregyháza Spartacus játékosai kimentek megköszönni az őket elkísérő szurkolóknak a buzdítást, és közben három Szpari drukker részéről attrocitás (információnk szerint leköpték) érte Polényi Gábort. A játékostársak és a vezetők kiálltak társuk mellett.

- Kimentünk pacsizni a szurkolókhoz, és ekkor hárman a szurkolók közül olyat tettek, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül. Tudjuk, hogy Polényi Gábor miskolci nevelésű játékos, ezért szerződtetésétől kezdve nem a drukkerek kedvence, de a csapat tagja, aki folyamatosan azért dolgozik az elmúlt hónapokban, hogy a nyíregyházi drukkereknek szerezzen örömet azzal, hogy feljutáshoz segíti a Spartacust. Jó teljesítményt nyújt, ezért is állunk értetlenül a dolgok előtt.

– A mi erőnk viszont abban van, hogy egységes csapatként működünk, nemcsak a pályán, azon kívül is. Ezért azzal, ha őt bántják, minket is bántanak, és kiállunk társunk mellett.

– Nem a szurkolókkal és az ultrákkal van bajunk, hanem csak azzal a 2-3 emberrel, aki ezt tette. Ezért úgy döntöttünk, a Sopron elleni hazai mérkőzés után nem megyünk ki pacsizni a kanyarba, mintegy figyelem felhívásként. Mi megpróbálunk minden meccset megnyerni, és talán az eddigi eredményeinkkel sem szolgáltunk rá a tettre.

– A csapat vezetése megértette döntésünket, sőt a klub minden tagja maximális támogatásáról biztosította Polényi Gábort - mondta a játékosok nevében Törtei Tamás.

A klub vezetése a jövő hétre találkozót szervez a szurkolókkal, ahol személyesen szeretnének megoldást találni az ügyre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!