Sport

2014.04.22. 12:23

Tizenkettedikre jöhet egy ilyen

Nyírbátor - A nyírbátoriakat eddig nem jellemző hibák is jelentkeztek a csapat tiszaújvárosi mérkőzésén.

Nyírbátor - A nyírbátoriakat eddig nem jellemző hibák is jelentkeztek a csapat tiszaújvárosi mérkőzésén.

A kispad helyett a lelátó volt az edzők kijelölt helye a Tiszaújváros–Nyírbátori FC bajnokin. Mindkét NB III-as csapat szakvezetője, Koleszár György és Márton István is az etiltását töltötte, de nem azért veszítettek 2–0-ra a bátoriak, mert számukra újszerű volt a szituáció, és a tiszaújvárosiak sikeréhez sem az kellett, hogy ez már a második egymást követő tréner nélküli fellépésük volt.

Mindenesetre a tíz mérkőzés és 11 forduló (beletartozott a sorozatba az Eger ellen meccs nélkül megkapott három pont is) után veszített a Nyírbátor, ezzel az NB III. második leghosszabb veretlenségi sorozata szakadt meg. Az első továbbra is a Cigándé, amely a Veresegyházon elért 2–2-es döntetlennel immáron 16 forduló óta nem talált legyőzőre.

– Sajnos, azt kell, hogy mondjam, a héten voltak előzményei ennek a vereségnek, hiszen fejben nem tudtunk kellőképpen ráhangolódni a mérkőzésre – mondta Márton István, a nyírbátoriak szakvezetője. – A támadójátékunk nem volt olyan folyamatos, emellett védekezésben is elkövettünk olyan hibákat, ami korábban nem volt ránk jellemző. Az első találat előtt nem léptünk ki a labdát vezető tiszaújvárosi játékosra, holott tudtuk róla, hogy bármilyen helyzetből képes veszélyesen kapura lőni. A második gólnál is kihagyott a figyelmünk, ráadásul akkor már csak tíz emberrel voltunk a pályán. Kicsit úgy éreztem magam ezen a mérkőzésen, mint a DVSC-DEAC elleni őszi találkozón, azt lehetett látni, ha reggelig játszunk, akkor sem szerzünk gólt, most úgy alakult, hogy szinte mindenki egyszerre játszott rosszul. Van ilyen, és ha csak minden tizenkettedik mérkőzésen fordul elő ilyesmi, akkor azt már most aláírom.

Hiszen ebben az esetben valamikor az őszi szezon derekán jön a következő bátori botlás...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!