Sport

2014.04.17. 09:11

Több sebből véreznek, de nyerni akarnak

A labdarúgó megyei II. osztály 22. fordulójának (kezdés: 16, ifi: 14) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

A labdarúgó megyei II. osztály 22. fordulójának (kezdés: 16, ifi: 14) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Nyírerdő-csoport

Tippel: Gyurovics Zsolt, a Nyírpazony edzője

Vasárnap

Szakoly (2.)–Nyírtelek (7.): – Egységes a hazai csapat, otthon tartja a három pontot.

Encsencs (12.)–Apagy (15.): – Alsóházi rangadó a három pontért, a ki-ki meccsen közelebb áll a győzelemhez a hazai csapat.

Terem (4.)–Tiszavasvári (1.): – Minőségi pálya, két jó csapat. Elképzelhetőnek tartom, hogy Berettyán Gabiék szakítják meg a bajnokaspiráns győzedelmes tavaszi hadjáratát.

Napkor (9.)–Kótaj (3.): – Az elmúlt heti nagy különbségű győzelem további önbizalmat ad a fiatal kótaji csapatnak. Vendégsiker.

Újfehértó (11.)–Nyírvasvári (10.): – A hazai csapat esélyesebbnek tűnik a „kispályán”, de a vendégek okozhatnak meglepetést.

Levelek (5.)–Rakamaz (8.): – Két jó erőkből álló csapat döntetlenszagú mérkőzése.

Ófehértó (6.)–Nyírlugos (16.): – Hazai siker!

Nyírpazony (13.)–Nyíribrony (14.): – Nehéz helyzetben vagyunk, több sebből vérzünk, de bízom a fiúkban, hogy a számunkra igen fontos „hatpontos” mérkőzésen megszerezzük a győzelmet, mely hitet és önbizalmat adhat a továbbiakhoz. (A mérkőzést Örökösföldön rendezik).

Rakamaz Takarék-csoport

Tippel: Dallos László, a Pap edzője.

Vasárnap

Gávavencsellő (7.)–Nagyhalász (1.): – A hazaiak, ha a hétközben gyakorolták a passzolást, akkor esélyesek az egy pont megszerzésére.

Ajak (4.)–Vasmegyer (12.): – A vendégeknek akkor lehet esélyük, ha az ajaki játékosok közül néhányan dolgozni mennek. Amúgy hazai győzelem születik.

Vaja (5.)–Kék (15.): – A vajaiaknak újra elő kell venni a bográcsot, és akkor biztosak lehetnek a győzelem megszerzésében.

Gyulaháza (2.)–Pátroha (11.): – A vendégeknek a kínálkozó gólhelyzeteket könyörtelenül ki kell használni, mert különben pont nélkül távoznak.

Fényeslitke (9.)–Újdombrád (8.): – A litkeiek lendülete nem hiszem, hogy ezen mérkőzésen törik meg.

Záhony (3.)–Nyírkarász (6.): – A Nyírkarászt a múlt héten érzékeny veszteségek érték, ha a hiányzókat tudja pótolni, akkor pontot szerezhet, ellenkező esetben a záhonyi győzelem nem kétséges.

Pap (10.)–Rohod (14.): – Az előzményeket figyelembe véve a szurkolók és a vezetőség elvárása csak a győzelem kivívása lehet. Megjegyzem, az ilyen meccsel vigyázni kell, mert könnyen megtréfálhatja a csapatot, de megfelelő hozzáállással, fegyelmezett játékkal begyűjthető a három pontot.

Szabadnapos: Demecser.

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Vojtkó István, a Nyírmeggyes edzője

Szombat

Tisztaberek (1.)–Túrricse (13.): – A Berek sima nyer.

Szatmárcseke (12.)–Tunyogmatolcs (11.): – A Szatmárcseke otthon bármire képes, ezért akár a három pontot is begyűjtheti.

Kölcse (7.)–Beregdaróc (10.): – A múlt heti botlás után a Kölcsének hozni kell a kötelező hazai győzelmet.

Vásárosnamény (2.)–Tiszakóród (6.): – A jó formában lévő Namény otthon tartja a három pontot.

Vámosoroszi (5.)–Milota (9.): – Két szeszélyes csapat, így bármi lehetséges.

Tarpa (3.)–Mátészalkai MTK (4.): – Háromesélyes meccs, de a Tarpa jelenleg jobb formában van, így neki áll a zászló.

Nyírmeggyes (14.)–Vitka (16.): – Mindent megteszünk, hogy otthon tartsuk a három pontot.

Vasárnap

Nyírcsaholy (8.)–Mérk-Vállaj (15.): – A Csaholynak a legutóbbi kisiklás után csak a győzelem elfogadható, de a tavaszra megerősödött Mérk-Vállaj nem lesz könnyű ellenfél.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!